Cos

Termeni si Conditii

Generalitati

Va multumim ca ati accesat www.electrodiverse.ro
Inainte de a vizita pagina noastra web va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos. Acesti termeni si conditii sunt in intregime un acord intre dumneavoastra si Electro Diverse privind modalitatea de utilizare a site-ului. Acest document prezinta modul in care dumneavostra puteti utiliza pagina noastra web si nu va fi schimbat decat in cazul unor eventuale revizuiri. In cazul in care nu sunteti de acord cu termeni si conditiile stabilite de Electro Diverse va rugam sa nu mai utilizati site-ul (prin utilizare intelegem orice simplu act de a vizita site-ul www.electrodiverse.ro). Accesarea si utilizarea site-ului reprezinta angajarea dumneavoastra de a respecta regulile si conditiile de utilizare.

Scopul www.electrodiverse.ro

Acest site este un instrument de informare si de interactiune supus atentiei dumneavoastra pentru a va comunica intr-un mod eficient si rapid ofertele noastre de produse si servicii. Site-ul a fost construit pentru a servi oricarui utilizator, persoana fizica sau persoana juridica, in activitatile sale legate direct sau indirect de domeniul tehnicii de calcul cunoscand facilitatile pe care le ofera internetul din punct de vedere al comunicarii. Electro Diverse promoveaza si sprijina utilizarea acestui mijloc de catre publicul interesat. Firma noastra incearca sa exploateze la maxim site-ul sub aspectul posibilitatilor de anticipare si satisfacere a cererii tuturor celor interesati in oferta noastra si in tot ce ofera tehnologia informatiei.

Drepturile de autor

Continutul paginii web (texte, informatii, software, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, muzica, sunete, grafica web, scripturi, fotografii, nume, logo-uri, marci de produse si servicii etc.) este proprietatea Electro Diverse si a furnizorilor sai si este protejata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Electro Diverse isi asuma dreptul de a modifica sau schimba informatiile si si materialele fara o notificare prealabila.

Licente si drepturi de download

Utilizarea paginii web nu va da posibilitatea obtinerii nici unui drept sau a unei licente asupra site-ului si continutului sau in afara de cele specificate in termenii de folosire, si nu permite download-ul decat in concordanta cu termenii specificati.

Nu aveti permisiunea de a copia, a reproduce, a descompune, a denatura , a distribui, a publica, a modifica, a crea forme derivate, a transmite , a exploata in oricare alt mod parti din pagina web. Electro Diverse va autorizeaza sa faceti download-ul informatiilor de pe acest site numai daca: (1)se face nu mai mult de o copie a materialelor si nici o reproducere a acestei prime copii nu va fi facuta ulterior; (2)copiile vor fi utilizate in scop personal, necomercial; (3)se pastreaza toate textele si simbolurile referitoare la copyright si drepturile de proprietate si se respecta aceste prevederi.

Materialele de pe pagina web nu pot fi vandute, oferite spre vanzare sau distribuite prin nici un alt mjloc de comunicare in masa si este interzis sa fie reproduse si expuse in public. Este interzisa: utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatore, pentru construirea unei baze de date de orice tip, depozitarea web site-ului sau a unei parti a acesteia in diferite baze de date cu posibilitate de acces, si distributia oricarei baze de date care cuprinde parti sau intregul continut al paginii web.

Daca doriti informatii privind obtinerea dreptului de a folosi Continutul Site-ului sau daca doriti sa realizati o legatura intre site-ul dumneavostra si site-ul www.electrodiverse.ro, va rugam sa ne contactati la adresele mentionate in site.

Este interzisa afisarea si transmiterea oricarui mesaj care este calomniator, defaimator sau care dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane. Nu aveti permisiunea de a afisa sau a transmite orice mesaje, date, imagini sau programe care sunt indecente, obscene sau pornografice.

Confidentialitate

Electro Diverse pune accent pe confidentialitatea datelor dumneavoastra. Puteti vizita pagina noastra web fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra.

Datele personale furnizate vor fi folosite de Electro Diverse numai in scopul declarat al acestui site. Electro Diverse foloseste informatiile pentu o intelegere mai buna a cerintelor utilizatorilor si pentru a imbunatati oferta de produse si servicii. In mod particular, putem folosi datele personale pentru a realiza o tranzactie (comanda), pentru a raspunde cererilor si intrebarilor adresate noua si pentru a adapta pagina noastra in functie de nevoile dumneavoastra.

Deasemenea, putem utiliza informatiile personale pentru diverse studii de marketing sau pentru a va furniza informatii de interes deosebit. Intotdeauna veti avea posibilitatea de a nu primi materiale pe care nu le solicitati si /sau de a nu fi implicati in activitatile de marketing direct si cercetari de marketing initiate de firma noastra.

Daca nu doriti sa primiti mesaje electronice care contin informatii si/sau comunicari comerciale, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa office@electrodiverse.ro, cu subiectul „Nu mai doresc sa primesc comunicari comerciale sau alte informatii din partea firmei Electro Diverse”. Pentru orice informatii suplimentare, sugestii sau eventuale reclamatii privind primirea mesajelor de informare emise de firma Electro Diverse, va rugam sa va adresati prin e-mail la adresa office@electrodiverse.ro.

Electro Diverse se obliga sa nu faca publice, sa inchirieze sau sa vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora. Acest site isi ia toate precautiile impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.Electro Diverse nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-urile din securitatea serverului care tine site-ul.

Declinarea responsabilitatii

Electro Diverse, furnizorii sai si alte parti care sunt mentionate pe acest site nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate de acesta sau din informatiile, materialele sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Electro Diverse nu este raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus echipamentului dumneavoastra, inclusiv de infectarea cu virusi, cauzat de accesarea, folosirea sau afisarea acestui site sau de descarcarea oricaror informatii, incluzand text, imagini, materiale, de pe acesta.

Aceasta pagina web si materialele aferente sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

De asemenea nu suntem raspunzatori de continutul si informatiile oferite de terte institutii. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.In cazul in care continutul pagini noastre web este in contradictie cu cerintele si asteptarile dumnevoastra, va recomandam sa nu o mai utilizati.

Legaturi spre alte pagini web

Legaturile spre alte pagini web sau mentiunile de aceeasi natura au doar un scop informativ si nu sunt sub controlul nostru. Nu suntem responsabili pentru continutul acestor pagini, si nu ne putem asuma raspunderea pentru eventualele pierderi sau penalitati de orice fel care ar putea rezulta din utilizarea acestor pagini.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati Electro Diverse, partenerii sau angajatii sai de orice pretentii sau cereri , inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau orgnizatie datorita folosirii pe cont propriu a informatiilor si a materialelor acestui site si violarii oricaror drepturi ale acelui tert. Accesarea acestui site se face exclusiv pe riscul dumneavostra. PROMOTII SI CONCURSURI In cazul promotiilor si concursurilor organizate de Electro Diverse, regulamentele si conditiile de participare sunt stabilite in exclusivitate de firma noastra si vor fi aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu.

Caracteristici tehnice, informatii si preturi

Materialele disponibile pe pagina web, caracteristicile tehnice cat si alte tipuri de informatii sunt oferite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. In timpul introducerii pe site a acestor informatii pot aparea greseli neintentionate. In acest sens, nu se garanteaza corectitudinea informatiilor afisate. De asemenea, preturile afisate pot face obiectul unor modificari neprevazute si neanuntate, nereprezentand o garantie contractuala. Plata produselor se poate face in numerar sau utilizand serviciile bancare. Pretul afisat in LEI include TVA iar cel in EURO se calculeaza la momentul platii BNR+2% .

Legile aplicabile

Pagina web Electro Diverse, functioneaza conform tutror prevederilor legale ale statului roman, conformandu-se dispozitiilor Legii 365/2002 privind comertul electronic si a Hotararii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comertul electronic. Electro Diverse nu specifica si nu autorizeaza folosirea materialelor in oricare zona din afara Romaniei, unde, pentru un motiv sau altul, accesul si publicarea site-ului sunt interzise si continutul lor este ilegal. Nu afirmam ca site-ul si continutul lui este permis spre utilizare si potrivit oricarei zone externe Romaniei. Cei care viziteaza site-ul o fac pe propria raspundere si sunt responsabili pentru incalcarea legilor si regulamentelor locale. In caz de nelamuriri privind aspectul legal va sugeram consultarea unei persoane avizate. Orice tentativa de acess neautorizat la pagina web si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

NOTA

Monitoarele LCD (TFT) precum si orice aparat cu ecran TFT sunt produse conform Standardului ISO 13406-2-Clasa II ceea ce permite existenta unui maxim de 2 pixeli tip 1 si 2, respectiv 5 pixeli tip 3 cu probleme la livrare. Drept pentru care produsele de acest gen nu pot fi considerate defecte.
Notebook-urile si Calculatoarele asamblate de catre noi nu contin SOFTWARE (cu exceptia driver-elor), decat in cazul in care acesta este specificat in mod expres.

electro diverse

Contactati-ne

Str. Manta Rosie nr. 3

Iasi, Romanie

Email: office@electrodiverse.ro

Telefon: 0748 861 061

Log in

Cos Cumparaturi