Cos

Cum platesc?

In momentul in care faceti o solicitare online puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata OP/ virament bancar : in cazul in care ati selectat plata OP (ordin de plata) , in momentul procesarii solicitarii d-voastra veti primi pe adresa de email factura proforma in baza careia veti putea efectua plata prin ordin de plata. In cazul platii prin ordin de plata/virament bancar, produsul/produsele se vor expedia catre d-voastra numai dupa intrarea banilor in contul Electrodiversed Electronics Group .
    • Nota : Factura fiscala finala va fi emisa pe numele persoanei fizice sau cu datele persoanei juridice in functie de initiatorul platii.
    • Exceptie: Daca platitorul, persoana fizica, este si administratorul firmei, atunci factura poate fi emisa cu datele persoanei juridice respective, in acest caz trebuie specificat pe ordinul de plata transmis urmatoarea expresie: “platit in numele firmei …”
  • Plata RAMBURS ( la curier ): in cazul in care ati selectat aceasta metoda de plata produsele se vor expedia catre d-voastra iar la momentul livrarii veti achita la curier suma inscrisa la totalul comenzii d-voastra. Curierul va emite o chitanta pentru suma incasata de la d-voastra

electro diverse

Contactati-ne

Str. Manta Rosie nr. 3

Iasi, Romanie

Email: office@electrodiverse.ro

Telefon: 0748 861 061

Log in

Cos Cumparaturi